top of page

Over mij

Gitaar aan bed _edited.jpg
Foto Anne en klarinet.jpeg

Wie ben ik

Mijn naam is Anne Willemstein. Als kind ben ik gestart met klarinet spelen en ontdekte ik dat muziek mijn taal is. Vanuit deze passie heb ik de bachelor muziektherapie doorlopen en opvolgend de Master of Music Therapy gedaan, beide aan het ArtEZ conservatorium. Ook ben ik getraind neurologisch muziektherapeut en fellow van the Academy of Neurologic Music Therapy. 


Eerdere werkervaring heb ik onder andere opgedaan in de palliatieve zorg. Hier heb ik geleerd om te luisteren naar behoeftes en hierin op de kleinste details te letten.
Zo heb ik samen met cliënten liederen geschreven voor nabestaanden, muziek gemaakt met cliënt en familie ter bevordering van de kwaliteit van leven en belevingsconcerten gegeven. Ook heb ik gezorgd voor veel momenten van (totale) ontspanning door muzikaal spel aan te passen op fysiologische verschijningen en persoonlijke behoeftes.

Ik werk als muziektherapeut op psychogeriatrische en somatische afdelingen. Daarnaast werk ik als klarinettist op verschillende intensive cares in Nederland voor stichting Muz-IC. 

bottom of page